Stichting Tussentuin heeft als doel het ontwikkelen van kennis over collectieve groene ruimten tussen de bebouwde omgeving.

Op deze blog presenteert Stichting Tussentuin onderzoeksresultaten van het project Doornroosje: het wakker kussen van in slaap gevallen binnenterreinen.

dinsdag 24 juli 2012

Startsubsidie Doornroosje toegekend door Stimuleringsfonds voor Architectuur

Vandaag hebben we officieel een positieve reactie ontvangen van het Stimuleringsfonds voor Architectuur om met de opzet van het onderzoek van start te gaan.
"De adviescommissie waardeert het initiatief waarin aandacht wordt besteed aan collectieve en semi-openbare ruimte. Ze ziet dat de aanvrager ervaring heeft met het onderwerp en op de hoogte is van de bestaande kennis. De commissie is positief over de aanpak waarbij de aanvrager kennis uit vergelijkbare studies wil verzamelen en vervolgens verspreiden. Ze ziet de relevantie van het project en onderschrijft de behoefte aan meer groen in Rotterdam en andere Nederlandse steden.....Volgens de commissie kan het project bijdragen aan de Nederlandse kennisontwikkeling met betrekking tot het ruimtelijk ontwerp en/of de ruimtelijke inrichting in de brede zin van het woord."

Via deze blog houden we iedereen die geïnteresseerd is naar het onderzoek op de hoogte. Ben je nieuwsgierig naar de ontwikkeling van het onderzoek? We wisselen graag van gedachte.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten