Stichting Tussentuin heeft als doel het ontwikkelen van kennis over collectieve groene ruimten tussen de bebouwde omgeving.

Op deze blog presenteert Stichting Tussentuin onderzoeksresultaten van het project Doornroosje: het wakker kussen van in slaap gevallen binnenterreinen.

woensdag 2 januari 2013

Stimuleringsfonds voor Architectuur beoordeelt Doornroosje positief


Dit nieuwe jaar kunnen we met Stichting Tussentuin dan werkelijk van start gaan met het onderzoek Doornroosje. Het Stimuleringsfonds voor Architectuur heeft zich officieel positief uitgelaten over de uitwerking van de eerder verkregen startsubsidie. 

"De commissie vindt de maatschappelijke betrokkenheid van de ontwerpers in de praktijk lovenswaardig. Daarnaast spreekt ze haar waardering uit over de betrokken deskundigheid en verwacht dat deze een betekenisvolle bijdrage zal leveren aan ruimtelijke en maatschappelijke vraagstukken."
Naast de verkregen subsidie van het Stimuleringsfonds hebben ook Deelgemeenten Noord, Centrum en Kralingen-Crooswijk, GGD Rotterdam en corporaties Havensteder en Woonstad financiering toegezegd, waardoor het onderzoek werkelijk kan worden gestart.

De eerste afspraak voor analyse van de Schoonoord Tuin in Rotterdam Noord staat al begin januari gepland!

Wij hebben er zin in!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten